Reparatie en onderhoud van auto's in Kerkrade

Maak een afspraak

Door regelmatig uw auto te laten onderhouden en niet door te rijden met mankementen rijdt u veiliger en verlengt u de levensduur van uw auto. Zo heeft u er jaren rijplezier van en blijven de onderhoudskosten uiteindelijk een stuk lager. Bij Autoservice Ger van Mil kunt u terecht voor een grote beurt, kleine beurt of apk-keuring. Ook controleren wij storingen in de elektronica van uw auto. Lees hier meer over de mogelijkheden voor auto-onderhoud en -reparatie bij onze garage in Kerkrade of maak meteen een afspraak.

Apk-keuring

De apk is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te waarborgen en het milieu beter te beschermen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw voertuig en het brandstoftype moet uw auto jaarlijks worden gekeurd. Tijdens de apk-keuring controleren wij bijvoorbeeld of de carrosserie in goede staat is, of er geen sprake is van overmatige lekkage van vloeistoffen en of het remsysteem van de auto goed werkt. Zo weet u dat uw auto op het moment van de keuring aan alle technische eisen voldoet. Een geldig keuringsrapport is echter geen garantie dat uw auto het hele jaar veilig zal blijven rijden. Daarom is het ook essentieel om uw auto regelmatig te laten onderhouden.

Boek een apk-keuring

Kleine of Grote beurt en reparatie

De traditionele kleine of grote beurt geldt eigenlijk alleen maar voor oudere auto's. De onderhouds intervallen zijn tegenwoordig veel langer. Moderne auto's hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze servicebeurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers of maximale tijdsduur en leeftijd van de auto. 

Autoservice Ger van Mil in Kerkrade beschikt over fabrieksdocumentatie om uw auto op de juiste manier te onderhouden en te repareren. 

Bereken uw prijs Checklist Kleine onderhoudsinspectie Checklist Grote onderhoudsinspectie Maak hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt

Storingsdiagnose

Tegenwoordig zijn auto’s net rijdende computers door de grote hoeveelheid elektronica. Negeer het niet als er een oranje of rood lampje in uw dashboard brandt. Doorrijden met een storing kan ernstige schade aan uw auto veroorzaken, wat tot hoge kosten kan leiden. Breng daarom bij storingen altijd uw voertuig naar onze garage in Kerkrade. Wij controleren uw auto en kunnen met onze diagnoseapparatuur de storing uitlezen. Indien mogelijk, kunnen wij altijd proberen om bijv. uw boordcomputer te repareren. Wij werken hierbij samen met Actronics. Zo bent u gagarandeerd van de beste service en worden u mogelijk kosten bespaard!

Bandenservice

Ook voor banden en velgen kunt u bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij Autobanden Partner. De banden van uw auto hebben periodiek onderhoud nodig. Hoewel ze redelijk lang meegaan, is het toch verstandig om uw autobanden te laten onderhouden met bandenservice. Zo voorkomt u het onnodig vervangen van uw banden en weet u precies wat u van uw banden kunt verwachten. 

 

Tijdens de bandenservice worden uw autobanden op deze punten gecontroleerd en bijgewerkt:

  • Profieldiepte
  • Scheuren
  • Bandenspanning
Maak een afspraak voor uw autobanden

Overige diensten van onze garage

  • Reinigen van de airco

  • Vervangen van de autobanden

  • Vervangen van de katalysator

  • Vervangen van de koppeling

  • Vervangen van de accu

  • Repareren of vervangen van de uitlaat

Uiteraard is dit slechts een greep uit de werkzaamheden die we op onze werkplaats verrichten in Kerkrade. Heeft u een reparatieverzoek? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen of rij even langs.