Uw voertuig op de bank bij Autoservice Ger van Mil

Laat regelmatig uw auto onderhouden en rij niet door met mankementen. Zo verlengt u de levensduur van uw auto en heeft u er jaren rijplezier van. Bovendien zijn de onderhoudskosten lager. Ook al bent u niet van plan om 10 jaar in dezelfde wagen te rijden, zorg er toch maar goed voor. De kans op een hogere inruilwaarde of snellere verkoop wordt hierdoor vergroot.

Een grote of kleine beurt en gelijk goed gekeurd

Occasion kopen in Kerkrade

Tijdens een kleine beurt controleren we uw auto op ongeveer 30 punten. Indien gewenst krijgt u een checklist meegeleverd. We raden het aan om elk jaar of elke 20.000 kilometer een kleine beurt in te plannen. Bekijk hier de checklist.

Garage Autoservice Ger van Mil in Kerkrade

Een grote beurt is een uitgebreidere controle van uw auto op 78 punten. Indien gewenst krijgt u een checklist meegeleverd. We vervangen bij een grote beurt onder meer het luchtfilter en oliefilter en we verversen de olie. Bekijk hier de checklist.

Laat uw auto onderhouden door de monteurs van Autoservice Ger van Mil in Kerkrade

De apk is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te waarborgen en het milieu beter te beschermen.  Afhankelijk van het bouwjaar van uw voertuig en het brandstoftype moet uw auto jaarlijks worden gekeurd. Doet u dit niet op tijd, dan riskeert u een boete van € 130,-. Dus plan tijdig een afspraak en voorkom onnodige kosten.

Apk inplannen

Storingsdiagnose

Autoreparatie nodig? De monteurs van Autoservice Ger van Mil fixen het voor u

Tegenwoordig zijn auto’s net rijdende computers door de grote hoeveelheid elektronica. Als er een oranje of rood lampje in uw dashboard brandt, negeer dit dan niet. Doorrijden met een storing kan ernstige schade aan uw auto verrichten. Wat tot hoge kosten kan leiden. Breng daarom bij storingen altijd uw voertuig naar onze garage in Kerkrade. Wij controleren uw auto en kunnen met onze diagnoseapparatuur de storing uitlezen.

Autoservice Ger van Mil doet nog meer op de werkplaats

Garage Autoservice Ger van Mil in Kerkrade biedt ruime keus in occasions
  • reinigen van de airco
  • vervangen van de autobanden
  • vervangen van de katalysator
  • vervangen van de koppeling
  • vervangen van accu
  • repareren of vervangen van de uitlaat

Uiteraard is dit slechts een greep uit de werkzaamheden die we op onze werkplaats verrichten. Heeft u een reparatieverzoek?
Neem dan contact op om een afspraak in te plannen of rij even langs.